Kerstgroen en kerstkransen Groothandel - Peter de Mooy

 

Importeur en producent van kerstgroen, kerstkransen, kransen, mossen, berk en alle verwante artikelen.

Groothandel Peter de Mooij is naast kerstbomen ook gespecialiseerd in alle overige kerstproducten. We bieden een breed assortiment aan kerstgroen, kransen en overige artikelen. Daardoor kunt u als klant al uw inkopen op één plek doen.

Op de site ziet u een impressie van de producten die wij leveren. Dit overzicht is slechts een impressie. In werkelijkheid is er nog veel meer mogelijk. Mocht u specifieke artikelen zoeken, dan kunnen we altijd naar een oplossing voor u zoeken.

We zijn een groothandel en verkopen alleen aan bedrijven en niet aan particulieren. We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd op een aantal afzetgebieden. Dit is waar we ons dan ook voornamelijk op richten.

 

Waar we ons voornamelijk op richten is:

  • De groothandel.

  • Grootwinkelbedrijf.

  • Productiebedrijven.

  • Retail en tuincentra.

 

Wij hebben de beschikking over verschillende productiebedrijven wereldwijd. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in groen handel en zorgen altijd voor de juiste producten. Daarnaast bieden we ook veel maatoplossingen. Als u specifieke wensen heeft, is het dus handig om een offerte te laten opstellen. Deze is dan volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.

Onze grote kracht is voorraad. De meeste producten kunnen we dan ook zonder problemen leveren. Daarnaast krijgen we van de productiebedrijven ook nog dagelijks voorraden aangeleverd. Daardoor kunnen wij snel schakelen en grijpt een klant nooit mis. 

Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze producten. Marcel van Beelen
0031 (0) 6 22 49 84 14

Niels de Mooij
0031 (0) 6 24 59 62 44

Peter de Mooij
0031 (0) 6 51 19 96 83

Peter@peterdemooy.nl

 

Verder bieden we natuurlijk ook alle soorten kerstbomen aan. Ons totale aanbod kunt u vinden onder de verschillende soorten tabbladen op onze site.

 

Nordmann-Spar

Blauwspar

Fijnspar

Servische Spar

Fraseri Spar

Koreaanse Zilverspar